Monday, March 29, 2010


16 of March 2010 :)

1st date :D






furqan smpai pkul 2 am :) pkl 8 i da bgn n mandy2 siap2 , cari baju :D

hahahahaha , da smpai kat muntiare daamansara mummy suruh amek bill utilities :(

soo terpakse patah balik :P dah on the way pergi balik , daddy pulak call suruh tggu ade org nak hantar funiture baru untuk garden , dlm 15 mnt lg the funiture smpai , but tht tym tuh da pkl 2.45 :( sian budak kecik nih kne tggu , hbs tuh terus pecot pegi the curve , tym tuhh pink pkai HIGH HEELS , hahahha , so furqan lg pendek dr pink lahh :) sbbkan kesot je lahh :D


dlm lif :) ohh tym nie cuak hbs , takut furqan ta ske pink :(

thanks kakak bwk i g date

i love you kakak ,
and you're the only one i have :D
*ohh sgt cuakkkk !


ni la SI KECHIK kesayangan<3
nie tym mule2 jumpe kat cafe an-nurs , the curve :)




nie 1st pic together :)


kakak bersame adik iparnye :D



heee :) ohh die sgt2 chumil serta kecik :D


sbbkan lmbt sgt kt date , so tak jadi tengok wayang :( kakak maen pool dgn kwn2 furqan , ejad and luqman :D



FURQAN dtg kl bertige :) dgn kwn2 die :D



EJAD a.k.a chumil :P


LUQMANa.k.a CUTE :D


si kecik sayang<3



tibe2 , secare kebetulan nampak lah kerete nieh , kerete nieh lahh dream car furqan <3
NISSAN FAIRLADY 350Z


lepas maen pool , memandangkan the curve telah menjadi boring :P
kami ponn pegi lahh lepak kat rasta :)


ohh sape lagi tinggi ?:D


sebenarnye : tym mler2 jmpe tuhh siyes i engt die ta suke i ohh , die moody gler and diam je ,
sumpah i rse cam nanak nages je tym tuhh . but just tahan :D
blk tuhh mmg sedeyh gler , tp then furqan ckp sbnrnye die leteyh dok dlm bas td sbb tuh mcm moody je :P i tatawu mcm ner die bleh tawu , i ta ckp pape ponn :) hheeeee :)



biee , i da ckp t u lth tamaw dgr :) ketegaq :P


No comments:

Post a Comment