Thursday, July 8, 2010

sepatutnya di postkan pada 3 hari bulan july 2010 :P

hello  :) lamekan tak berbelog-belong nie :P , yes yes yes , mase tuh tak bagi i tulis belog :) husband saya , telah sambung belajar di kuala lumpur :D hell yeah , dapat lah kami dating banyak banyak kali :)

furqan masuk consist college , wangsa maju :)

kire-kire 45 minit dari damansara :D tp bile kakak bwk tolak lah 25 minit yup :P



furqan sampai kl hari jumaat 2 hari bulan july 2010 :)
mule-mule pelan nak jumpe malam tu ,
tp die tertido , alah , letihkan :)
then hari sabtu tu , die bz beli furniture untk rumah sewe die ,
kat mane ? villa duta , ukay perdana , wangsa maju :D



macam bestkannn ? hahahahaha , tapi kesian kat die sebab tade kedai berdekatan ,  susah lah nak beli ape-ape or makan , wah makin keding lah diekannnn ? hahhahahhahahaha , die cakap die ad ramai kawan , ramai gile , tapi tak dok 1 rumah ngn die , dieorang dok dlm hutan :) monyet-monyet sekalian :P hahahahaha , furqan jadi orang hutan :P




okey okey okey , sambung kat next post la yup :)

No comments:

Post a Comment