Tuesday, November 2, 2010

saat perkenalan kami :) HAHAHAHAHA :D


sekarang ini *2am-5am ,  2 November 2010*
kami  sedang on the phone , dan terpetik  cerita lama .
tak boleh  belah gila , gelak  smpai sakit perut .



kami mule kenal  dalam mysp from kawan pink dari  "tv3 teen's camp"
yg jugak kawan  satu kampung dgn kechik .

penan 


pada mula  kami kenal ,
*18OKTOBER2009*
pink tak berape  nak layan sgt ,
tapi
*6NOVEMBER2010*
kami mula  lah rapat ,
tym tu pink baru  habis PMR dan sedang enjoy  beronline .
and tym tu kechik ad lagi  sebelas hari lagi  sebelum SPM bermula .
die boleh dok  online ? chaih , mane la pink tak membebel  macam mak nenek ,
haha , tiap kali die online pink  akn chat die and ingt an die untuk  study ,


ad jugak masuk air kecik  tym2 baru2 chat .
nak buat  'the kanak-kanak ribena community' and gath  always kat playground
tapi  ,
yang tak boleh belah  sekali bila pink mula dah suke ngn si kechik nie ,
boleh pulak  wa , abg sedare kechik , buat 1 acc  dengan name pyka .


ni la wa 
View All Photos | 2 |  • • •☯WA TIGER☯ • • •

and ni  pyka 


'pyka'  add pink malam 
*14 NOVEMBER 2009*
and time tu status  die was like ,
'i miss my bantal mucuk kecik'
mode : kecik happy 
and kechik  was her 1st top friend ,
then pink  cmnt ths pyka girl and tny  die gf kecik ke? ,
and die jawab  yup ,
memang banjir  lah kan bilik pink  kan , baru start  untuk fall in love  dgn die


so setiap kali pink  nampak je kechik online pink offline  ,
and bile die offline  pink online balik
sampai 16 NOVEMBER 2009
pink  tulis  nie kat profile pink :


1-pink tanak yg tggi coz t die pggl pink pedek :DD 
2-pink tanak yg puteh sgt coz t pink pggl die pondan:PP

3-pink tanak yg keding coz t pink kutok die rangke manusie :) n ta sedap pink na hug *keningkening   

4-pink tanak yg handsome coz t sume pompuan na rembat ,
5-pink tanak yg mude sgt coz t cam budak-budak , 
6-pink tanak yg stay near by coz t pink rimas+bosan tgk mke die tiap ary :) 
7-pink tanak yg bnci clr pink coz t pink bnci die :)
8-pink tanak yg isap rkk coz t die maty cepat :PP

9-pink tana yg ignore pink coz t pink curang :DD
10- pink tanak yg suke tpu coz pink na siyes dahh laa :DD
*cukop sudah !* 




then kecik hantar cmnt  kat pink like this :




1-pink tanak yg tggi coz t die pggl pink pedek :DD -sye ta tnggi
2-pink tanak yg puteh sgt coz t pink pggl die pondan:PP -sya ta ptih ta hitam,tngah2
3-pink tanak yg keding coz t pink kutok die rangke manusie :) n ta sedap pink na hug *keningkening -agak berisi  
4-pink tanak yg handsome coz t sume pompuan na rembat , -ta hensem p0wn 
5-pink tanak yg mude sgt coz t cam budak-budak , -da na bis skola da
6-pink tanak yg stay near by coz t pink rimas+bosan tgk mke die tiap ary :) -stay jauh,penang
7-pink tanak yg bnci clr pink coz t pink bnci die :) - suke pink :D
8-pink tanak yg isap rkk coz t die maty cepat :PP -ajal maut d tgn tuhan
9-pink tana yg ignore pink coz t pink curang :DD , -tiap2 ari tc of u :DDDD
10- pink tanak yg suke tpu coz pink na siyes dahh laa :DD -penah tpu ke??
*cukop sudah !* 



aww ,  comel jea kechik ,
then kami pun  baik semula ,
ye ye terima kasih  kepada penan kerana memberitahu pink  yang pyka itu wa  sebenarnya !
kemudian kami terus  bercmnt seperti biasa ,


walaupun dah baik  , dendam tetap perlu  di balaskan ?
pink ajk  ayien , tht is one of pink pny kawan  baik untuk keluar ke sunway lagoon 
di sana  kami mengambil gamba-gambar untuk menjeleskan  kechik kembali .
*sorry ehh baby , tu dulu*


kat sini lah pink  mule fall in love  dengan kechik ,
sebab kechik langsung tak  mara or maki or anything ,
banyak yg  kechik sabar , bnyk yg kechik  tahan , 
ad guy ltk picha pink  kat profile lah ,
tp kechik  lgsg ta mara , sebab kechik tawu  yg kechik bknnye bf pink .
so kechik  tade hak nak halang  pink .

then pink  bagi tahu yang pink  tak ready lg untuk start  a new relationship ,
sbb tht  time pink baru saje kene  game by a guy .
kechik  tak mara or ape and cakap akan tunggu  pink ,
aww , understandingnya dia 


and on the  31 DISEMBER 2009  , 11.50pm .
kechik  call and ask for  a special relationship ,
12.00 ,  1st JANUARY 2010 .
kami dengan sahnya  couple .


   

6 comments:

  1. OMG Pink sumpah sweeet gila kot. I gelak sorg sorg kot depan laptop. Hahaha, sweet sial. Pegi buat novel ah.

    ReplyDelete
  2. hahahaha , saket perut i gelak ngn kechik semalam , hari ni baru habis type suma , hahahah , kalaw nak ikut an panjang lg , tapi telah di pendekan :P HAHAHAHA , thnx bace , btw cakap kat kwn you tu get well soon <3

    ReplyDelete
  3. I yang baca ni pun gelak mcm org gila. Diorang memang arr, otak sewel. Haha lain gila tgk WA and PYKA. Pyka lah sgt en, haha. OAww okay thanks ye lynn :')

    ReplyDelete
  4. okey , hahaha , wa nak market , tp rmai gak tertipu ngn pyka nieeehh , hahaha , wa wa :P

    ReplyDelete
  5. haha kantoii mcm tu je dgn PYKA nih. hahaha

    ReplyDelete
  6. haha , lynn pun tertipu , menagis mcm ape aje tym tuhh :P

    ReplyDelete