Sunday, August 29, 2010

bergaduh ? takan tak de :)


hahahaha , kepade mereka  yang tanya pink psl pink&kechik tak bergaduh  ke ?
jwpnnye , takan lah takk  !!! tak fun langsung kalau tak gaduh ! hahahhaha ,


tapi , kiteorang tak pernah la gile2  , stakat terasa2  tu ad la kan bie ,
tapi kalau kite tak pikir kan about tht thingyy thing  , nanti hilang lah die 
and ramai sangat coup  yang slalu ckp kat partner die
"kalau kite break nanti , kite terus kawan okey."
ohh pls , nak sgt ke break  smpai dah pikir kearah sana ,
gaduh gaduh gaduh  
sebab ape ?
tak paham each other  ,
kalau you guys syg   your partner ,
jgn la  bwt bnde yang you guys sndiri pun tahu kalau you guys kene ,
'perhh  , lu bikin gua panasss  aje'
hahahaha ,


tapi kalau da SEDANG bergaduh , each of you guys kene sbr  lah ,
then pikir 'kenape die buat mcm tu kat aku' ,
jgn la mara2  , after due2 da cool down  baru slowtalk  ,
*mcm mane si kechik  slalu buat*
hahahahha , yes pink sndiri pun mengaku  , kalau hati dah sakit ,
mcm nak gigiet2  aje die ! ,
so kalau tanak gaduh jgn la libat an diri dlm masalah ! 


tapi kalau seandainye mungkin terjadi , mane tahu ,
one partner mintak  break ,
the other partner  , 
tak payah la  susa2 na hntr msg ,
'i rase nak bunuh diri   , i tak boleh hidup tanpe you'
merimaskan  the other partner ,
kalau si kecik  hntr tht kind of msg ,
pink mgkn akn bls  ,
'selame ni you ta kenal i  , boleh aje hidup , tak mati pun'
where it's true  kan ?
well naseb la kechik tak macam tuh 
hahhahhaha ,
jgn la gaduh2 , TAK SWEET LAGSUNGGGG !
tapi kalau da terang-terang salah  you guys ,
mintak lah maaf  , mmg la maaf tak boleh baik  an evrything ,
tapi atleast mengaku  lah salah  you guys ,
then the other partner  , kalau sayang  , simpan ,
kalau da tak  sayang , lepas  an lahh , 
*mcm mane  la boleh sayang  then trus tak sayang?
tapi kalau da die tak  hargai you , campak  aje lahh !! *
yang da jadi ,dah pun jadi  ,
kalau da die lepas  an you guys , and be  with another partner just like that ,
*mcm orang cakap , tukar partner  mcm tukar baju*
pikir la sendiri , klu die buleh buat  kat you guys , kat mane2 partner  pun die boleh buat ,
lagi pun 
what goes around comes around

No comments:

Post a Comment