Sunday, August 29, 2010

vacation !!


selepas pink bace  belog  ni baru perasan , tak de post psl vacation kami :)

30 haribulan july yg lepas kami ke melaka 

on the way from kl-malaka 




kat pantai  -melaka-




pada malam hari kami ke jongker  berjlan2 mencari entah lah :)
sebab terlalu penat  malam tuh , kami pun makan  mcd aje lahh :D
"2 large set of GCB pls"



pada awal pagi hari keesokan harinya  genab lah 7 bulan kami berLOVEan 
*maaf kesweetan si kechik memberi tahu saye 'happy anyvsry'  hendaklah dirahsiakan , supaye tak ade yang jeles! 
hahahhahaha !
aww baby :')
 you 

keesokan harinya kami ke  tanggak , johor :)
kenduri kenduri kenduri 

saye dah kawen , inilah cincinnya 








dan ini antara gambar  kami menyengalkan diri 


ini picha  time on the way balik :)
di R&R mane tahh ,
p/s : to adk miera ,
KAMI MAKAN CHEEZYYYY WEDGES



semestinye bertambun lagi gambar kami  tapi gile nak upload sume ?
perh  ad dlm 200 something rasenye  so kalau nanti pink rajin ,
pink tambah la lg gmbar ye 

       

No comments:

Post a Comment