Saturday, August 28, 2010

anak-anak kami :)




kura-kura kami =)

bab , boby dan bebub <3

bab & boby- furqan
bebub- lynn





sebenarnye mcm nie , pada 18/01/2010 , pink beli kure2 dua ekor :)
kakak beli due ekor :)  tapi  kemudiannye , kure kure kakak mati seekor :P
jadi , janda lah :P , kakak bagi pink kure2 die , then ini lah jadinya  :P




pastu furqan pon beli jugakkk :)
semua mula pelik kenape yang bab and boby gemok-gedempol , besar-gabaq :)
sebabnye , ada ORANG bagi kure2 die yang bab dan boby makan inch-gold !
ni gambar bab/boby 6 bulan yang lepas *2/2/2010*




di sebabkan ketidak ada masaan furqan nak jage , saye lah yang  jage bab dan boby :)






tapi setelah hampir dua bulan pink jage , terasa rumah mereka semakin sempit ,
dah macam sardin pink tgk ! :P

jadi marilah kita beli rumah baru wahai sang kura-kura :)
tapi malangnya pink tak jumpe rumah  yang comel2 :(
so , buatlah sendiri :D
TADAAAA.. 
tawu buruk , nanti buat lagi :)














       


doa-doa la bab ngn boby da ta gemuk2 dahh , bulan2 puase nie , lapar tgk ! :P

No comments:

Post a Comment